26°C

Beograd

BRZO i EFIKASNO: Recite ZBOGOM mitiserima!U poslednje vreme sve je više preparata koji se nude kao mogućnost za negu kože i čišćenje lica od mitisera. I pored toga, i skupih tretmana, beauty blogerke ipak imaju malo drugačije ideje, koje su žene već uspele da usvoje.

Jedna od njih, Šeri Maldonado, objavila je na svom profilu na Instagramu tutorijal koji će mnogim damama zaista biti od koristi.

Ona je pojasnila na koji način se bori sa dosadnim, crnim tačkicama na nosu, koje nam svima zadaju probleme. Koliko god se trudimo da ih prikrijemo puderima i korektorima, ne ide nam uvek od ruke.

Maldonado je predstavila veoma zahvalnu spravicu. U pitanju je neka vrsta brijača i pilinga za nos. Podseća na četkicu za obrve i funkcioniše na sledeći način – ona ovim putem skida gornji sloj kože koji, u stvari, stvara tu sitnu prljavštinu koja nam se neprestano lepi za pore.

Ova tehnika nije štetna za kožu, to jesmo jedan oblik pilinga. Funkcioniše veoma površno i nema mesta brizi, pa bih je stoga preporučila – objasnila je dr Debra Jaliman, dermatolog iz Njujorka.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar