20°C

Beograd

Brza rešenja kako da stilizujete prljavu kosu!

Danas svi žive ubrzanim tempom i ponekad se desi da u svom vašem haosu ponestane vremena za pranje kose, ali postoji rešenje čak i za takve situacije. Uz nekoliko saveta kosa može da izgleda senzacionalno i kada preskočimo pranje.

Pletenice

Ne postoji bolji način na koji možete zamaskirati prljavu kosu od pletenice, a najbolje je što postoji tako mnogo varijanti za pravljenje ovakve frizure.

I jednostavna pletenica na stranu izgleda zanimljivo i atraktivno. Neka bude strogo ispletena ili je razbarušite za messy look. Ovakve frizure su jednostavne za pravljenje, a vrlo atraktivna i osim toga svi će misliti da ste se baš potrudili i uložili puno trud i vremena.

Punđa na vrhu glave

Punđa je savršeno rešenje kada vam je kosa u potpunom haosu. Idealna punđa se pravi tako lako, a deluje potpuno elegantno. Napravite konjski rep tamo gde želite da se punđa nalazi, podelite ga na dva dela, a onda jedan deo omotajte oko gumice. Tto isto uradite i sa drugim delom kose, samo ovoga puta u suprotnom smeru. Ne može biti jednostavnije, zar ne?

Prekrijte masnu kosu šminkom ili aksesoarom

Ako ste u velikoj žurbi i ne možete da izdvojite vreme za neku od frizura, rešenje su kape, šeširi ili trake za kosu. Sa nekim od ovih aksesoara delovaćete veoma šik i niko neće primetiti da vam kosa nije u najboljem izdanju.

Ne podcenjuj moć suvog šampona

Ubedljivo najlakši i najbrži trik za prlajvu kosu je šampon za suvo pranje. Osim što će osvežiti kosu u isto vreme dodaće joj volumen i teksturu.

cosmopolitan.rs
foto:arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar