7°C

Beograd

BACITE IH U ZABORAV: Ovi modni trendovi ostaju u godini iza nas!

Bilo da je reč o modi ili lepoti, dobro je poznato da se trendovi u obe oblasti svakodnevno menjaju...

Zato smo odlučili da vam predstavimo nekoliko novih trendova koji polako brišu njihove prethodnike iz prošle godine.

1. Prirodne obrve umesto popunjenih

U prošloj godini je vladao trend popunjenih obrva, dok će ova godina biti obeležena prirodnim, gustim obrvama bez dodatka boje. Neuredne i guste – takve obrve će biti popularne ove sezone.

2. Duge “dolly” trepavice umesto prirodnih

Godina 2017. će biti u znaku trepavica koje podsećaju na izgked lutki. ove sezone vam je dozvoljeno da stavite što više maskare i ajlajnera kako biste istakli trepavice, a samim tim i oči.

3. Jaka šminka umesto pastelnih nijansi

“Nude” šminka koja je do sada bila toliko popularna polako počinje da prelazi u jarke, vibrantne nijanse koje su im poptuno drugačije. Umesto toze i nijansi breskve, jaka maskara i ajlajner u nekonvencionalnim bojama će biti apsolutni hit. Spremite se za “oči leptira”.

4. Jednaka nijansa kože umesto konturisanja

Ovo je dobra vest za sve one koje ne vole ili ne znaju da konturišu lice – ove godine vam to neće biti potrebno! Prirodne nijanse kože, bez previše slojeva i kontura će 2017. krasiti lica svih dama koje prate trendove.

5. Sjajni umesto mat ruževa

Mat finiš, koji je u prošloj godini bio veliki hit, ove godine će biti zamenjen sjajnim ruževima i sjajevima.

6. Bobičaste umesto nijansi vina

Umesto ruževa u boji vina, usne ukrasite i istaknite nijansama bobičastog voća poput malina, jagoda i trešnje...

7. Kovrdže umesto retro talasa

Jedan od većih trendova koji će biti na prvom mestu ove godine, a kada je u pitanju kosa, jeste kovrdžavi stil. Što prirodnijeg izgleda – to bolje.

8. Zagasitije boje kose umesto jarkih

Pomama za jarkom i upadljivom bojom kose se polaiko približava kraju, ali to ne znači da u trendu neće biti sve one “čudne” nijanse. Umesto svetlih i jakih boja, ove godine se opredelite za zagasitije u ombre tehnici.

9. Uglađena umesto nehajne frizure

Ako zamena svetlijih boja za tamnije nije problrm, onda vam ni novi trend u stilizovanju frizure neće biti veliki problem. Umesto nehajnih punđica i razbarušene kose, popularnije će biti uglađene i savršene frizure.

10. Frenč umesto “mesečevog” manikira

“Mesečev” manikir u kojem se boji samo baza nokta ove godine postaje prošlost. Klasični frenč manikir se ponovo vraća na scenu, bilo da je u beloj ili nekog drugoj nijansi.

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto:

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar