5°C

Beograd

Photo: Arhivaništa

Izvor: stil.rs

NIŠTA NIJE SLUČAJNO: Svako DETE je KARMA roditelja!

Dete je kao mašina koja vas gura napred i kada nemate snage, koja vam pokazuje za šta ste sve spremni, a toga niste ni bili svesni

Svaka osoba dolazi na ovaj svet sa specijalnom, jedinstvenom misijom. Dok živi svoj životni put, osoba ispunjava svoju misiju, ali i utiče na život svojih roditelja. 

Da, taj mali čovek dolazi da vas nauči toliko toga. On će vas vratiti na pravi put. Ojačati vas. Dolazak deteta će vam radikalno i zauvek promeniti život.

Sa druge strane, roditelji su skloni da dete, odnosno njegovu ličnost ili ponašanje, vide kao "svoj krst", kaznu za nešto što su radili u mladosti, umesto da cene sve ono lepo što potomstvo donosi.

SAZNAJTE JOŠ

VELIKO HAPŠENJE! Među drogom bilo oružja i eksplozivne naprave!

GRAĐANI POVEDITE RAČUNA, NEMA VIŠE ŠVERCOVANJA: Evo koliko će morati da plate putnici koje kontrolori uhvate bez karte!

VIRUS UŠAO I U NIŠKE ŠKOLE: Nastavnici i đaci sumnjivi na koronu se nalaze u karantinu!

MINISTAR MALI NAJAVIO: Rebalans budžeta u septembru ili oktobru!

LAJČAK: "Prošlo je tačno 10 godina... Krajnje je vreme da se dijalog Beograda i Prištine uspešno priveden kraju"

Ako star čovek iskreno sagleda svoj život i analizira ga, sigurno će videti sve uspehe i pobede koje nikada ne bi postigao da nije imao dete, bilo da je u pitanju promena rđavog karaktera ili uspeh u karijeri na koji ga je motivisalo dete, ili nešto treće.

Dete je kao mašina koja vas gura napred i kada nemate snage, koja vam pokazuje za šta ste sve spremni, a toga niste ni bili svesni. Koliko ljubazni, strpljivi i nesebični umete da budete.

Deca često roditeljima otvaraju nove poglede na život. Kada bi roditelj bolje razmislio i saslušao, verovatno bi shvatio da je dete u pravu.

Razmislite - koliko ste mudriji postali kad ste se ostvarili kao roditelj?

Ako vaše dete više ne živi sa vama, ako je vaš odnos poljuljan, razmislite gde ste napravili grešku, šta niste saslušali, šta niste razumeli. Nikad nije kasno da razumete.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

 

Ako imate bolesno dete, to je lekcija života koja će vas učiniti 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar