11°C

Beograd

Photo: promo

Izvor: HappyBSC

HOTEL BEZ DEC Pitanje koje je zapalio društvene mreže

Hoteli bez dece nisu ništa neobično u svetu, ali da li takvi hoteli postoje u Srbiji? Jedna žena je odlučila da potraži odgovor na to pitanje.

S obzirom na to da će većina građana Srbije ovo leto provesti u zemlji, potražnja za domaćim odmaralištima nikad nije bila veća. Na Fejsbuk grupi “Odmor u Srbiji” javila se žena koja je upitala za savet da li postoji destinacija za odmor u Srbiji, ali na kojoj neće biti dece – po mogućstvu hotelski smeštaj sa korišćenjem velnesa i bazena.

Da li zbog straha od korona virusa i asimptomatskih slučajeva male dece ili jednostavno želje da ne sluša buku, njeno pitanje izazvalo je lavinu komentara. Mnogi su je pitali da pojasni zašto ne želi u okruženju, a drugi su joj rekli da je tako nešto doslovno nemoguće naći.

- Zakupite vilu sa bazenom samo za vašu porodicu i eto, problem rešen - bio je jedan od komentara.

- Niko vas gospođo “ne razapinje”, niti je neko patetičan ako kaže da je skoro nemoguće naći neki smeštaj bez dece. To je realnost. Razumemo da želite mir, to je vaše pravo i to nije ništa čudno, ali tražiti destinaciju gde nema dece, pogotovo na bazenu je malo teže naći, da ne kažem nemoguće.

Drugi su se pak, nadali da će se predomisliti.

- E, to je malo teže, realno. Eto ja prva idem sa decom za koji dan, pa možda zapadnem u isti hotel kao i vi. Nadam se da ćemo za par godina videti vašu objavu u kojoj tražite hotel pogodan za decu.

Na kraju se oglasila i žena koja je prvobitno postavila pitanje tražeći savet rekavši da ona već ima decu, te da je odmor sa njima već obavila.

- Vidim da ljudi nisu navikli da odmor provedu sami - zaključila je.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti