8°C

Beograd

Photo: instagram gold gondola

Izvor: tanjug

GONDOLA VOZI PUNOM PAROM Za 20 dana prevozalo se 25.000 ljudi

Panoramskom Gold gondolom na Zlatiboru se u prvih 20 dana rada vozilo oko 25.000 ljudi, rečeno je Tanjugu u JP "Gold gondola Zlatibor". Kažu da je interesovanje za gondolu sve veće i da se broj prodatih karata za vikend kretao između 1.000 i 1.200.

PROČITAJTE 

PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA ČEN BO: Razgovor sa ambasadorkom Kine u Predsedništvu Srbije (FOTO)

ČEDA UZVRAĆA UDARAC: Mariću, zbog OVOGA sam ustao protiv Šešelja i Bokana

NIKADA BOLJI ODNOSI MAĐARSKE I SRBIJE Vučić: Odličan sastanak sa prijateljem Ištvanom Pastorom (FOTO)

- Od prvog dana vladalo je neviđeno ineresovanje, što je u neku ruku opravdalo, pa čak i premašilo i najveća očekivanja. Prvog dana je za samo četiri sata rada gondole prodato oko 1.200 karata. Danima nakon toga prodaja karata je prestajala pre kraja radnog vremena, jer je trenutni broj karata premašio planirani dnevni kapacitet, dobrim delom umanjen zbog poštovanja epidemioloških mera - navode u JP "Gold Gondola Zlatibor".

Ističu da su kabine predviđene za maksimalno 10 putnika i 600 putnika po satu, a zbog već pomenutih epidemioloških mera kapacitet kabina je morao biti smanjen na četiri putnika po kabini i 240 prevezenih putnika na sat. Dugoočekivana atrakcija zlatiborska gondola svečano je puštena u rad 14. januara 2021. i prevezla svoje prve putnike.

OVO MORATE ZNATI

DR ŠEKLER SE UKLJUČIO U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Objasnio ko sme da primi vakcinu i zbog čega vakcinisani ŠIRE KORONU!

DEDA PRIJAVIO SILOVANJE: Otac optužen da je OBLJUBIO maloletne ćerke u Pančevu!

SUDAR TITANA: Jovana Jeremić i Milomir Marić između dve vatre!

Rukovodstvo JP "Gold gondola Zlatibor" i opštine Čajetina nisu zaboravili meštane koji su svojim angažovanjem tokom zlatiborske mobe dali svoj doprinos ostvarenju ovog sna. Za njih je obezbeđen trajni popust, a u par navrata su imali mogućnost da se voze i besplatno, kada je ovu privilegiju iskoristilo nekoliko hiljada meštana opštine Čajetina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar