Izvor: COSMOPOLITAN.RS
28.05.2020 u 22:42
0

UPOZORENJE: Da li imati duge ili kratke nokte tokom PANDEMIJE?

Skratite ih. Važno je da budu negovani i uredni, a otkrivamo vam zašto dugi nokti nisu dobra opcija u situaciji koja je zadesila mnogobrojne zemlje.

Iz dana u dan dobijamo obaveštenja o prevenciji kojih svi treba da se pridržavamo, znatno povećanim merama kada je reč o higijenskim uslovima, ali i o pranju ruku koje je inače neminovno, posebno u poslednje vreme.

PROČITAJTE I OVO

PONIŽENJE! NOVA MERA LJUBAVI: Ako ne nađete partnera, vi spadate u invalide

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Hrvati zabranili Srbima ulazak u zemlju

SAVO MILOŠEVIĆ O ŠAMARANJU OD STRANE GROBARA: Evo šta je rekao! (VIDEO)

TIJANA AJFON I NJENA CIFRA Evo kako je ugovarala poslove, prepiska izašla na videlo!

Ipak, važno je napomenuti i brigu i negu o noktima, naročito o dugim noktima. Ispod noktiju se sakrivaju klice, koje je potrebno temeljno očistiti a ne samo pranjem ruku. Stručnjaci navode da temeljno pranje ruku u 20 sekundi može sprečiti virus, ali to važi za devojke koje imaju kratke nokte. Sa dugim noktima to nije slučaj i zato se potrudite da detaljno vodite računa o njima ukoliko ne želite da ih skratite.

Donju površinu noktiju nemojte čistiti šiljastim predmetom jer možete povrediti unutrašnju opnu. Nečistoće mogu izazvati infekcije i to veoma lako, zato makar 20 sekundi posvetite pravilnom čišćenju. Na vlažnu četkicu nanesite malo soda bikarbone i nežno nanesite na područje ispod noktiju, a potom isperite.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter