Izvor: stil.rs
27.09.2020 u 21:11
0

NEUMOLJIVA U BORBI PROTIV BORA: Masku za lice od kivija i meda morate da isprobate!

Ova domaća maska za lice će vas oduševiti svojim učinkom već nakon prve upotrebe!

Maske na prirodnoj bazi se brzo prave, osvežavaju kožu i daju neverovatne rezultate. Maska od kivija i meda je fantastična u borbi protiv bora, odmašćivanja lica, uklanjanja mrtvih ćelija i površinskih zadebljanja.

Ova maska koži daje posebnu elastičnost, a u isto vreme i zategnutost. Kivi je bogat vitaminom C, koji je odličan za regeneraciju i revitalizaciju kože, dok je med pun vitamina B, C, zdravih organskih kiselina, minerala i enzima.

PROČITAJTE I: 

NAJNOVIJI PODACI: Više od milion ljudi u svetu umrlo od korona virusa

OGLASILA SE JERMENIJA: „Ubijeno je oko 200 azerbejdžanskih vojnika, sukobi se nastavljaju“

HOROR SCENA: Poznata glumica nađena MRTVA u svom STANU!

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA SA ROLAN GAROSA: Đokovićev „dželat“ osvojio gem od pola sata i prošao u drugo kolo

Stoga, ove dve namirnice u spoju čine čudo.

Potrebno je

– 1 ceo kivi

– 2 kašike meda

Priprema:

Oljuštite kivi, a zatim ga izgnječite viljuškom. Nakon što ste dobili smesu od izgnječenog kivija, dodajte navedenu količinu meda i dobro izmešajte. Nanesite smesu na lice i ostavite da stoji 20 minuta. Preporučljivo bi bilo da masku koristite jednom mesečno (ne osobe mlađe od 25 godina).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter