Izvor: Nezavisne
10.05.2020 u 23:16
0

Super trik za pranje prozora – bez mrlja

Sophie Hinchliffe, poznata i kao Mrs. Hinch, proslavila se objavama saveta i praktičnih trikova za čišćenje i održavanje domaćinstva, a nedavno je jedna njena obožavateljka (kojih je samo na Instagramu 3,1 milion) objavila svoj trik kako prozore očistiti da blistaju – uz minimalan napor i sa dve stvari koje verovatno već imate).

Objavljujući video na Facebook grupi fanova gospođe Hinch ‘Mrs. Hinch M de Me Do It’ koja ima više od 175.000 članova, žena je napisala da izbegava prskati prozore sredstvima za čišćenje.

Umesto toga, napisala je, u toploj vodi tekućinu za pranje prozora pomiješa s malo omekšivača za veš, a nakon pranja prozore prebriše mekanom krpom od mikrovlakana.

SAZNAJTE JOŠ 

Miloš Degenek: Pripremamo se za kvalifikacije u Evropi!

PLANIRALI STE U TURSKU NA MORE? Može se na letovanje ali uz ove uslove

FLAMINGOSI RASTERALI ALBANCE: Vodene ptice iskoristile karantin ljudi da „zavladaju“!

CIA U SREDIŠTU ZAVERE O KORONI! Sve znali o virusu, a obavestili saveznike i Izrael!

Za kraj teleskopskim štapom za pranje prozora samo ukloni višak vode, a prozori joj, kaže, budu besprekorno čisti. S istim sredstvom opere i prljavštinu koja se zavuče i sakupi uz okvir prozora. Premda kaže da je bila skeptična kad je čula da se za prozore koristi omekšivač veša, trik je efikasan i može ga preporučiti i svojoj mami, koja joj se uvek žali kako joj puno vremena treba za pranje prozora.

„Sve sam prozore iznutra i izvana oprala za 40 minuta“, rekla je. Objasnila je i da omekšivač savršeno opere sve mrlje, a dodatni je plus, kaže, svež miris koji ostaje u prostoriji.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter