Izvor: B92
30.05.2020 u 07:17
0

USKORO I U SAD: Putnici iz pojedinih zemalja mogu da krenu na put!

Pojedini putnici iz Evrope uskoro će moći da putuju u SAD, izjavio je američki predsednik Donald Tramp.

On je rekao da SAD planiraju da se „otvore“ za putnike koji dolaze iz zemalja niskog rizika u Evropi i drugih zemalja. To znači da će mnogi Evropljani uskoro moći da planiraju odmor u SAD ili poslovna putovanja, preneo je časopis Forbs.

Putnici iz svih 26 zemalja EU, kao i iz Britanije i Irske nisu mogli da putuju u SAD od 13. marta i to ne samo njihovi državljani već i svi ostali koji su tamo boravili. Tramp je, međutim, najavio da bi restrikcije uvedene za putnike iz Evrope mogle biti uskoro ukinute.

On je nagovestio da bi to moglo da se odnosi na zemlje u kojima je rizik od oboljevanja od kovida-19 nizak.

„Tamo gde počinju da napreduju otvorićemo se. Ali samo tamo gde ostvaruju napredak … Oni ostvaruju dobar napredak. Kao i mi“, kazao je Tramp.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter