Izvor:
15.04.2019 u 19:47
0

EVO JEDAN SAVET ZA SVE VAS: Vežbanjem u prirodi do savšenog izgleda!

Naporni treninzi su neizostavni deo rutine, ako želimo da izgubimo višak kilograma, ali ako je fizička aktivnost na spisku naših dnevnih aktivnosti, kako bismo bili zdravi i puni energije, treninge možemo zameniti i nekim drugim, zabavnijim aktivnostima, koje možemo naizmenično kombinovati sa planom naših treninga u teretani.

Iako je vežbanje veoma zdravo i neophodno našem organizmu, to je aktivnost koju je najteže zavoleti i uvesti u svoju dnevnu rutinu. Poznato je da su kardio vežbe najefikasnije, kada je gubljenje kilograma u pitanju, ali su isto tako veoma zahtevne i od njih se najčešće odustane.

Da bi fizička aktivnost postala sastavni deo vaše svakodnevice, potrebno je da svoje aktivnosti učinite zabavnim i prilagodite ih svojim afinitetima. Postoji čak nekoliko zabavnih alternativa, za dosadne kardio treninge, koji će prijati našem organizmu i ustaliti se kao zdrava navika.

Vožnja bicikle je odlična alternativa za kardio trening, u kojoj možete uživati tokom vikenda. U odnosu na to, koliko kalorija želite da izgubite kreirajte rutu kretanja i uživajte u prirodi, dok vežbate i gubite kilograme. Ne zaboravite da je bitno da rute kreirate u odnosu na svoju kondiciju, tako da što više vežbate i postajete spremniji, potrudite se da vaše rute postanu zahtevnije, kako bi efekat treninga i dalje bio učinkovit.

Vožnja rolera odlična je aktivnost za oblikovanje ženske figure. Vožnja rolera aktivira svaku grušu mišića, a posebne rezultate pokazaće, kada su u pitanju vaše noge i savršena zadnjica. Ovo je idealna aktivnost za druženje sa najboljom drugaricom.

S obzirom da lepo vreme dolazi, potrudite se da kad god možete, svoj trening izvodite na otvorenom prostoru, bilo da je u pitanju trčanje u obližnjem parku, ili vožnja bicikle u prirodi.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter