ŽELITE DA DOĐETE DO SAVRŠENSTVA: Nudimo vam odlične vežbe za unutrašnju stranu butina! (VIDEO)

 S obzirom da se većina nas upustila u sređivanje svog tela na najbolji mogući način, posebnu pažnju posvećujemo treninzima, koji se odnose na problematičnije delove tela, a jedan od takvih zasigurno je i unutrašnja strana butina.

Slaba fizička aktivnost u kombinaciji sa nezdravom ishranom rezultira skupljanjem masnih naslaga na određenim područjima našeg tela. Jedno od tih područja svakako je i unutrašnja strana butina, sa koje je veoma teško ukloniti masno tkivo i dovesti ovu regiju tela u formu.

Ovo područje sklono je nakupljanju celulita, a usled nedostatka fizičke aktivnosti, tkivo gubi svoju čvrstoću. Ako se odlučite da ovu regiju dovedete u red, morate se pomiriti sa činjenicom da je reč o zaista dugotrajnom procesu, tokom kog morate biti uporni, ako želite da rezultati što pre postanu vidljivi.

Fitnes stručnjaci savetuju da telo prvo dovedete do idealne težine, pa da se pozabavite učvršćivanjem određenih mišićnih skupina, radeći vežbe specifikovane za posebne regije vašeg tela.

Kombinacija kardio vežbi i posebnih vežbi za unutrašnju stranu butina do leta će vašim nogama podariti perfektan izgled i zato je sada pravo vreme da sa treningom počnete, ako već niste.

Detaljan trening za ovu regiju tela, pogledajte ovde.

 

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Pixabay/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro