Izvor:
07.04.2017 u 02:33
0

Ramena koja ste oduvek želeli: UZ OVU VEŽBU DO SAVRŠENSTVA! (VIDEO)

Uz pomoć samo jedne vežbe i jednog rekvizita možete ojačati ramena i mišiće jezgra.

Jednoručni stojeći potisak sa rastezljivim trakama je vežba niskog intenziteta koja na efikasan način aktivira mišiće srednjeg dela tela i ramenog pojasa. Ova vežba poboljšava brzinu i stabilnost a njen tvorac je Men`s Healthov trening savetnik Dejvid Džek.

Stabilnost se vežba kontrolisanjem eksplozivnosti i stavljanjem akcenta na mišiće jezgra tako što ćete lopatice držati u donjoj poziciji umesto da radite pokret sleganja. Dobra stvar kod rastegljivih traka je što uvek možete podesiti sa koliko snage ćete povlačiti traku.

Džek savetuje da vežbu započnete zagrevanjem od 10 sekundi, a zatim nakon jednominutnog pokreta (3 serije) po jednoj ruci napravite pauzu od 10 sekundi. Potom sve ponovite samo sa drugom rukom. To je prva runda, a uradite ih ukupno između 3 i 5 rundi u zavisnosti od vaše forme.

Ključ uspeha u ovoj vežbi je brzina, odnosno da izazovete tenziju na samoj traci i da vodite računa da svako ponavljanje bude eksplozivno.

menshealth.rs
Foto:Twitter/rtvbn1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter