Izvor:
12.05.2017 u 21:18
0

BIO JE NA IVICI OČAJA: A onda je skinuo 207 kilograma, našao devojku i sada se ženi! (FOTO)

Roni Brauer i Andrea Masela sreli su se u teretani gde su svaki za sebe radili na skidanju viška kilograma.

Brauer je imao 306 kilograma i jedva je mogao da izadje iz kuće svojih roditelja pre četiri godine. Bio je zavisnik od droge, alkohola i hrane, a kad mu je lekar rekao da će, ako tako nastavi, umreti za dve godine, rešio je da se dovede u red.

Pomoću personalnog trenera Nika Marfija, Brauer je otišao na dijetu sa niskim ugljenim hidratima, prestao da pije i da koristi drogu i počeo da vežba. Uspeo je da skine zapanjujućih 207 kilograma. Svoje napore je registrovao i objavljivao preko Fejsbuka.

Andrea Masela bila je na putu da izgubi gotovo polovinu od od svojih 113 kilograma, kada je upoznala Brauera u teretani.

Masela i Brauer su se zbližili u zajedničkoj misiji skidanja prekomerne težine i u subotu će se venčati u rodnom gradu Sirakjuzu, u američkoj državi Njujork. Brauerov trener će im biti kum.

Izvor: Beta
Foto: Facebook/Ronnie Brower

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter