Izvor:
21.06.2016 u 14:54
0

OSTALO JE JOŠ MALO VREMENA DO LETA: Aktivirajte svaki mišić ovom vežbom (FOTO)

Efikasan trening je ono što svakoj pripadnici lepšeg pola treba.

Aktivirajte svaki mišić svoga tela, od zadnjice do ramena. Počinje leto a sa njim i odlazak na kupanje. Vreme je da aktiviramo svoje telo na pravi način, ukoliko već niste počeli. Ova vežba je vrlo zabavna, ali ono što je mnogo bitnije jeste da ona aktivira svaki mišić od zadnjice do ramena. Multifunkcionalna je i donosi efekat vrlo brzo, pa je takva vežba vrlo potrebna.

U početku će biti vrlo teško da je radite, ali voljom ćete ubrzo steći kondiciju.

Reč je o vežbi koju mnogi opisuju kao “rotirajući T produžetak”. Razlog tome jeste da če vaše telo u toj vežbi imati oblik slova “T” i da će tom prilikom blago rotirati. Ovom vežbom pokrećete središnji deo stomaka, ramena, mišiće leđa (gornje i donje) i zadnjicu i to svakim okretom. Tako vam nijedna druga vežba neće biti toliko potrebna.

Vežbu ćete započeti tako što ćete stati u položaj za muške sklekove. Držeći ruke ispravljene, prebacite težinu na levu ruku i rotirajte torzo ka desnoj strani, podižući desnu ruku ka plafonu i formirajući slovo “T”. Držite se u tom položaju oko tri sekunde i onda se vratite na početni položaj. Vežbu ponovite sa drugom rukom i stranom.

Budite uporni i rezultati neće izostati.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter