Izvor:
02.07.2016 u 03:48
0

IZGLEDAJTE KAO SVETSKA ZVEZDA: Ovo je trening pomoću kojeg se BIJONSE priprema za turneju

Kako bi došla u top formu za napornu turneju, jedna od najpopularnijih pevačica na svetu Bijonse (Beyonce) angažovala je privatnog trenera Marka Borgesa, koji je za časopis Glamur (Glamour) otkrio režim treninga pop dive.

Prema njegovim rečima, svako ko primenjuje ovaj režim tri puta nedeljno, kroz šest nedelja će izgledati jednako ili barem približno dobro kao i pevačica.

A evo šta Bijonse radi. Ona obožava boks i vežbe s posebnim konopcima koji glume i tegove kako bi povećala izdržljivost. Osim toga, puno trči sprinteve – na minutu sprinta idu dve minute brzog hodanja, i tako pola sata.

Sprintevi su idealni za snagu i eksplozivnost što Bijonse treba da bi se kretala po pozornici – rekao je Borges.

Bijonse jača mišiće na rukama vežbama sa čeličnim, zvonastim tegom (takozvani kettlebell), a noge ponavljanjem penjanja na stepenicu pri čemu prvo radi jednu, a zatim drugu nogu.

Nakon vežbe pevačica se prvo dobro istegne, a zatim popije proteinski „smuti“ (smoothie) na bazi graška, bademovog mleka, smrznutog voća i spanaća što, kaže Markus, pomaže za oporavak mišića.

Bijonse je još davno priznala da se celi život bori s kilogramima i neprestano menja režime ishrane i vežbe, ali sad tvrdi da ju je Borges doveo u formu te da se nikad nije tako dobro osećala.

Borgesove metode su i ona i suprug Džej Zi (Jay Z) prihvatili još pre tri godine. – U mom rodnom gradu najomiljenija hrana su pržena piletina, takosi, roštilj, burgeri i slično – rekla je pevačica koja je odrasla u Teksasu i promenila način prehrane nakon što je shvatila koliko joj utiče na zdravlje:

Nakon što sam se porodila, shvatila sam da želim ponovno imati kontrolu nad svojim telom i svojim zdravljem. Osim toga htela sam biti uzor svom detetu – istakla je ona.

Marko Borges je prošle godine izdao knjigu kojom propagira 22-dnevnu dijetu koja u tom periodu ne dozvoljava konzumaciju mesa, jaja, mlečnih proizvoda, alkohola i prerađene hrane. Toliko, smatra, telu treba da stekne nove prehrambene navike.

22-dnevnu dijetu povremeno održava i Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), a obuhvata pet osnovnih pravila: birajte sveže ispred obrađenog; jedite tri suvisla obroka dnevno; neka prehrana sadrži do 80 posto ugljenohidrata, deset posto masnoća i deset posto belančevina. Usto svakodnevno vežbajte po 30 minuta i konzumirajte dovoljno vode.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/ Beyonce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter