Izvor:
07.02.2018 u 14:56
0

TRENINZI ZA SVAKOGA: Vratite se u formu na najbolji i najbrži mogući način!

Postavite sebi kratkoročne ciljeve

Tek se vraćate u formu pa neka vaši ciljevi ne budu preveliki. Neka oni budu dovoljno veliki da ostanete motivisani, ali i takvi da se svakih nedelju dana možete nagraditi za vidljiv napredak.

Nemojte početi s intenzivnim treninzima

S obzirom na to da je prošlo neko vreme otkad ste trenirali, najmanje što vam je potrebno je intenzivan trening kojim ćete upaliti mišiće pa ćete opet morati pauzirati. Neka vaši treninzi budu kratki i slatki te umereni. Ionako ćete se brzo vratiti u formu.

Raznoliki treninzi

Verujemo kako već dobro znate koliko je lako upasti u fitness rutinu, a verovatno i znate koliko je loše kopirati druge. Ako svi na vašem Instagramu treniraju pilates, ne znači da će on odgovarati i vama. Isprobajte raznolike treninge te vidite šta vam odgovara. Takođe, isprobajte razne treninge kako ne biste upali u rutinu.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter