Izvor:
12.02.2018 u 18:37
0

OBLIKUJTE BICEPSE: Ova vežba će vam provereno pomoći!

Za lepo zategnute mišiće ruku nije vam neophodno mnoštvo sprava u teretani! Na stepenicama, na stolici, uz samo jedan par malih tegova, možete oblikovati bicepse samo jednom najboljom vežbom!

Naučnicima prepuštamo da se bave komplikovanim istraživanjima, a za sebe “prepisujemo” samo najbolje rezultate.

Zato nas itekako zanima studija Američkog saveta za fitnes koji je za cilj imao da se otkrije koja vežba je najbolja za oblikovanje ženskih bicepsa, a to je – ispostavilo se, koncentracioni pregib.

Evo kako se radi ova jednostavna vežba sa naizgled komplikovanim nazivom.

Sedite na ivicu stolice ili stepenica, nagnite se ka strani one ruke koju želite da vežbate i nadlakticom se oslonite na unutaršnju stranu butine.

Raširite noge dovoljno da imate prostora da opružite ruku u kojoj držite teg. Polako podižite teg sa osloncem nadlaktice na butinu i uradite od 6-12 ponavljanja u 3-6 sesija.

Izvor: lepaisrecna.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter