Izvor:
26.07.2018 u 19:16
0

PREKRŠILI STE DIJETU? Evo šta jedan dan nediscipline radi vašem telu!

Držite dijetu, ali palačinke, krofne, pice iz izloga vas toliko privlače. Imamo dobru vest za vas, a to je da jedan dan varanja ne može pokvariti dijetu, šta čak mnogi imaju dan za varanje u okviru svoje dijete.

Salata i zdrava hrana na koju ste se prorjentisali učiniće mnogo dobra za vaše zdravlje i liniju. Zahvaljujući ovom režimu ishrane nećete biti depresivni, sprečiće da se prejedate i uzimate onu hranu koja je zabranjena. Prema rečima stručnjaka, u dijetama dolazi do smanjenog lučenja leptina, hormona zbog kojeg smo duže siti.

Ako ne znate koliko često je dobro imati dan za varanje, primenite model Kim Kardašijan, ona zna da uživa u hrani ali pritom mora da vodi i računa o svojoj raskošnoj liniji. Ona se pridržava dijete koja se bazira na laganim proteinima, ugljenim hidratima, voću i povrću. Njen trener preporučunje varanje jednom u deset dana.

Ukoliko vam je deset dana predugačak period, da biste sačekali svoj dan za varanje onda imamo i drugi predlog za vas a to je da od dvadest obroka sedamnaest bude zdravo i tako ćete češće imati priliku da uživate u svojoj omiljenoj hrani.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter