Izvor:
06.05.2016 u 15:08
0

MRŠAVICE, PAŽNJA: Evo na koji način možete da se UGOJITE

Iako se na svakom koraku mogu naći saveti kako da smršate, jer je gojaznost globalno mnogo veći problem, ipak treba podići i svest o tome kako se ugojiti. Verovatno će vam to biti čudno, jer do sada niste pomišljali na to da postoje osobe koje žele da se ugoje.

Postoji mnogo razloga za preteranu mršavost, počev od nerviranja, stresa pa do ozbiljnijih zdravstvenih problema, ali i geni mogu biti jedan od faktora mršavosti.

Mnoge dame i gospoda imaju “problem” sa metabolizmom, koji im ne dozvoljava da dobiju koji kilogram, ali i pored toga, postoji rešenje.

Za početak je potrebno promeniti neke navike i način ishrane, ali, takođe, treba biti i veoma disciplinovan.

Kako biste se zdravo ugojili neophodno je u ishranu uvesti proteine, zdrave masnoće, ugljene hidrete. Međutim, trebalo bi da jedete češće, najmanje pet puta dnevno, a pored pilećeg mesa, na vašem stolu je potrebno da se nađe i salata, punomasno mleko, punomasni sir i testenina.

Od zdravih slatkiša se savetuje bundeva, banana, smokve, ali i med, voćne pite, sladoled i čokolada sa više kakaoa.

Napominjemo da bi, svakako, bilo najbolje pre prelaska na drugačiji režim ishrane, posavetovati se sa nutricionistom, ali je neophodno i shvatiti da se ništa ne može destiti preko noći, te da je potrebno da prođe određeno vreme kako bi rezultati bili vidljivi.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter