Izvor:
07.04.2019 u 10:01
0

JAPANSKA DIJETA: Brz i efikasan način za skidanje kilograma!

Ovu dijetu je prvi osmislio Hitoši Vatanabe i objasnio je njenu moć u svojoj knjizi!

Čuli smo za toliko dijeta, ali postoji jedan poseban režim koji je privukao našu pažnju. Jeste li ikada čuli za režim Jutarnje Banane? Prvi ga je osmislio Hitoši Vatanabe. Objasnio je moć ove dijete u knjizi koju je napisao (ima isto ime!).

Dakle, šta čini ovu dijetu tako moćnom? Jednostavna je i efikasna!

Hitoši se kune u svoju ishranu. Pokušao je toliko dijeta, ali ovo je jedini koji mu je pomogao. Hitoši je osmislio plan uz pomoć svoje supruge farmaceuta. Ishrana se pokazala zaista efikasnom, a Hitoši je ohrabrio sve da pokušaju.

Japanski plan za jutarnju dijetu

Jedite bananu umesto redovnog doručka i popijte čašu tople vode. Ne jedite ništa do ručka. Skrob u banani poboljšava proces gubitka težine. Banane se ne rastvaraju u tankom crevu i prelaze direktno u debelo crevo. Bakterije započinju proces fermentacije, pretvarajući bananu koju ste pojeli u kratke lančane masne kiseline. Ovo će takođe optimizovati funkciju vašeg gastrointestinalnog trakta i dati vašim ćelijama dovoljno hrane.

Takođe treba da obratite pažnju na svoje porcije. Držite se pravila 80/20. Pojedite 80% svoje porcije i ostavite preostalih 20% na tanjiru. Sačekajte 20 minuta nakon što pojedete bananu.

Uzmite još jednu ako se i dalje osećate gladni. Pijte toplu vodu da stimulišete metabolizam. Uklonite mleko i alkohol iz ishrane. Večerajte do 20:00, i ne jedite ništa posle toga. Idite u krevet pre ponoći – nesanica dovodi do gojaznosti. Jedite svoj redovni ručak i večeru i uživajte u rezultatima.

Držite se ovog dijetetskog plana i bićete iznenađeni energetskim naletom tokom dana. Ova dijeta će vam pomoći da regulišete nivo šećera u krvi, podstaknete metabolizam i lako izgubite težinu!

Izvor: Still
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter