Izvor:
20.05.2019 u 17:10
0

PROBLEMI SA ŠTITNOM ŽLEZDOM NESTAĆE OČAS POSLA: ZAGREJTE VODU, PA UBACITE OVE SASTOJAKE! Narodni lek koji ČINI ČUDA!

Štitna žlezda je jedna od najvažnijih endokrinih žlezda u ljudskom organizmu i njeno zdravlje vrlo je bitno za pravilno funkcionisanje metaboličkih funkcija u telu i za zdravlje celog tela uopšteno.

Problemi:

Najčešći problem je hipotireoza ili stanje smanjenog stvaranja, izlučivanja i delovanja hormona štitnjače. Simptomi se manifestiraju u obliku pospanosti, umora, opstipacije i debljana.

Osim hipotireoze, pojavljuje se i hipertireoza, stanje povećane aktivnosti štitinjače čija je posledica prekomerno izlučivanje njenog hormona. Najčešći simptomi hipertireoze su slabost, umor, nepravilan rad srca, proliv, gubitak kose i gubitak telesne težine.

Kako će prirodni napitak pomoći u boljem radu štitnjače?

Za bolji rad štitnjače isprobajte ovaj jednostavan i zdrav napitak. Brusnice su prirodni izvor joda, koji je vrlo važan za pravilan rad štitnjače. Vitamin C i antioksidansi iz soka od naranče i limuna održavaju štitnjaču zdravom. Đumbir sadrži magnezijum koji takođe pomaže u kontroli funkcije štitnjače, a cimet smanjuje upalu i smanjuje opasnost od hipotireoze.

Sastojci:

100 ml vode

200 ml soka od brusnice

¼ kašike đumbira u prahu

½ kašike cimeta

¼ kašike muškatnog oraščića

1 kašike isceđenog soka od naranđže

1 kašike iscijeđenog soka od limuna

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter