Izvor:
25.06.2019 u 16:15
0

JEDITE PAMETNO: Uz ove namirnice kilogrami će brže nestajati!

Grejpfrut

Ubrzava metabolizam i pomaže pri gubitku kalorija. Bogat je vlaknima i pomoći će u stabilizaciji nivoa šećera u krvi.

Celer

Krije jednu vrlo jednostavnu tajnu – sadrži malo kalorija, a sagoreva mnogo njih. Sadrži i dosta vode, pa je odličan izbor ako ste na dijeti.

Zeleni čaj

Istraživanja su pokazala da vežbanje i zeleni čaj idu ruku pod ruku i potpomažu brže sagorevanje masnoća sa stomaka. Pun je antioksidanata i jedan je od najboljih sredstava za jačanje metabolizma.

Omega masti

Naučno je dokazano da omega-3 masnoće deluju kao regulator metabolizma i kontrolišu potrošnju masti. Kako ove masnoće naš organizam ne proizvodi, bitno je da unesete namirnice koje ih sadrže, ili koristite suplemente.

Kafa

Većina ljudi ne može da zamisli dan bez kafe, ali nedavna istraživanja pokazala su da kofein iz jedne šoljice kafe može da rezultuje povećanom potrošnjom kalorija. Naravno, ovo se odnosi na kafu bez šećera.

Izvor: Super žena
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter