Izvor:
26.09.2019 u 19:04
0

KAKO DO IDEALNE KILAŽE: Okuženje utiče na vas izgled? (FOTO)

Verujem da ste nekada držali dijetu ili znate nekoga ko je bio na dijeti i onda je vrlo brzo vratio sve kilograme ili čak malo i dodao? Bavim se NLPom godinama i svakodnevno radim energetske tretmane i kočinge sa klijentima i ovo je sve više goruća tema kod nas. Raznorazni preparati, dijete, vežbanje i sve čemu pribegavamo neće dati željene rezultate ako ne promenimo svoj način razmišljanja i sistem verovanja koji je ključan u kreiranju našeg fizičkog izgleda. Zbog toga u ovom tekstu nećete naći savete oko ishrane ili vežbanja, već 5 ključnih nivoa naše ličnosti koje ćete preispitati i shvatiti gde je ključ vaše idealne kilaže i kako ga promeniti.

1. Promeni svoje okruženje

Zapitajte se gde i sa kim živite? Da li vas ljudi sa kojima živite podržavaju ili sputavaju? Da li češće čujete kritike ili pohvale? Ukoliko živimo i radimo pod stresom, hrana je odlična uteha i način da zatrpamo teške emocije. Zato je najvažnije da se okružite ljudima koji veruju u vas i ohrabruju vas da ostvarite sve što naumite.

  1. Ponašaj se kao žena

Mi se ponašamo u skladu sa našom energijom. Ukoliko smo žensko, u nama treba da dominira ženska energija i obrnuto. Međutim, koliko žena znate koje samo pomeraju ormare, kose travu, nose pantalone (čak i muške modele) i govore da sve mogu same? Drage moje dame, ženska energija znači prihvatanje, primanje i suptilno usmeravanje. Ukoliko želite telesni balans, prvo postignite energetski balans tako da dozvolite da u vašem životu preovladaju principi ženske energije.

  1. Nauči da kažeš NE

Sposobnost da kažemo NE i ostanemo dosledni je jedna od najtežih lekcija koje kada usvojimo nam donesu i telesni balans. Imam klijentkinju koja svom mužu sve dopušta, čak prelazi i preko prevara, samo da je ne ostavi, a onda ode i najede se toliko da jedva diše. Što smo dosledniji u odnosima sa drugima i umemo da postavimo jasne granice, to ćemo lakše moći i sebi da postavimo granice u jelu i lako osetimo kada nam je dosta.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter