Izvor:
30.09.2019 u 12:54
0

REŠITE SE NADUTOSTI: Jednom namirnicom rešavate problem!

Nadutost i gasovi stvaraju bolove u stomaku i čine da se čovek oseća neprijatno, a evo kako da rešite ovaj problem na prirodan način.

Rešenje se krije u jabukovom sirćetu, koje u sebi sadrži dva ključna sastojka za zdravo varenje i rad creva – pektin i digestivne enzime. Pektin je skrob koji podstiče rad dobrih bakterija u crevima i pomaže da se hrana pravilno razloži tokom varenja. Digestivni enzimi važni su za proizvodnju stomačne kiseline, koja takođe podstiče varenje.

Ako vam je stomak nadut i imate gasove, pomešajte dve kašike jabukovog sirćeta u čaši vrele vode i pijte svakog dana, piše Stvar ukusa. Stručnjaci ističu da jabukovo sirće može da reši nadutost koja je izazvana trovanjem od hrane, ali za svaki slučaj pre korišćenja ovog prirodnog leka posavetujte se sa lekarom.

Izvor: B92
Foto: Twitter/freshpressinfo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter