Izvor:
26.03.2017 u 01:59
0

NOVI HIT U BEOGRADU: Posle bureka sa eurokremom i plazmom stiže nešto JOŠ NEOBIČNIJE!

Burek sa eurokremom i plazmom, sa pečenim paprikama i fetom, zatim pita sa kobasicama i kiselim kupusom, ali i sa kolenicom nisu više najkreativniji specijaliteti, od kada je jedna pekara u beogradskom naselju Braće Jerković, počela da pravi nesvakidašnji gurmanluk – pitu sa ćevapima, piše Blic.

– Naš bivši kolega je došao je na ideju da počnemo da pravimo ovaj specijalitet, a mi smo rado prihvatili. Pravili smo je dan- dva, da vidimo kako ide, i mogu da vam kažem da je išla odlično, pa smo odlučili da ostane u ponudi- kaže za "Blic" Dejan Andonov, jedan od pekara.

Blic

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter