Izvor:
02.09.2017 u 20:31
0

OSVEŽITE SE: Zdrava, slatka, ledena poslastica na štapiću! (FOTO)

Dolaskom toplih dana prirodno se smanji želja za jakom i teškom hranom. Tada bismo, ipak, radije posegli za nekakvim ledenim i osvežavajućim slatkišem, ali treba voditi uvek računa da to ne bude bilo šta, već da naš izbor bude zdrava opcija. Otkrivamo vam brzu i jednostavnu poslasticu koju će čak i vaši mališani obožavati.

O tome koliko je lubenica zdrava, ali i da pomaže u borbi protiv kilograma smo već pisali, a sada vam otkrivamo super desert koji ćete napraviti za nekoliko minuta. U pitanju je lubenica na štapiću. Uzmite manju lubenicu i isecite je na krugove debljine oko četiri centimetara, a zatim svaki taj krug isecite na četiri kriške. Zasecite koru lubenice kako biste mogli da ubodete drveni štapić. Po želji lubenicu možete politi sa malo soka limete i poslužiti sa svežom nanom. Pre služenja stavite u zamrzivač da se ohladi.

Žuta lubenica, takođe je odličan antioksidans ali i osvežavajuća poslastica u vrelim danima. Prema sličnom postupku kao što smo gore napomenuli možete pripremiti i žutu lubenicu na štapiću. Ovog puta umesto limete koristite običan limun.

Lepota i zdravlje.rs

Foto/instagram/foodbites

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter