Izvor:
26.09.2017 u 15:33
0

DIJETA KOJA SKIDA PET KILOGRAMA ZA PET DANA: Jedite čokoladu i budite bez brige!

Dijeta ne mora da bude bljutava, ovo je plan ishrane koji dozvoljava da jedete kokice, pastu i čokoladu, a izgubite kilograme.

Kreator ove dijete je Leni Niman i tvrdi da savršeno funkcioniše, ali smete da jedete samo određene vrste slatkiša i da je držite maksimalno pet dana zaredom.

On garantuje gubitak do pet kilograma, ali znate i sami koliko je to individualno za svakog od nas. Zavisi od toga koliko ćete je se pridržavati i hoćete li i koliko vežbati uz nju. Ako želite da je isprobate, ovo su pravila kojih treba da se pridržavate.

Tokom čokoladne dijete zabranjeno je konzumiranje: alkoholnih pića, soli, šećera, ulja, pržene hrane, mlečnih proizvoda, crvenog mesa, orašastih plodova, čipsa, brze hrane, torti, kafe i gaziranih pića. Voće koje treba izbegavati je: avokado, kokos, suvo grožđe i smokva.

Doručak

Kokice (bez soli i putera) i voće

Ručak

Testenina sa povrćem i salata od povrća

Užina

Kokice, voćni sladoled od obranog mleka ili 20 g crne čokolade.

Večera

Testenina sa sosom od paradajza i belog luka i povrća kuvanog na pari

Čokolada će vam tokom dana dati dovoljno šećera pa za doručak birajte voće koje nije jako kalorično. Zapravo, i ostale namirnice koje ćete jesti tih nekoliko dana neka ne budu jako kalorične i masne, čak i ako su u pitanju zdrave vrste.

Ako osetite potrebu za proteinima pojačajte obroke biljnim namirnicama kao što su mahunarke ili belanca. Tokom dana pijte dosta tečnosti, a kako biste metabolizam podstakli na najjače, uz redovno vežbanje ubacite i pola sata brzog hodanja.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter