Izvor:
26.12.2017 u 22:04
0

SAVRŠEN PLAN: Kako da se tokom praznike ne ugojite ni gram! (foto)

Ovaj plan su kreirali nutricionisti i fitness instruktori, a objavljen je na saju "Health". Pogledajte ga, u njemu nema praznih priča, nema nemogućih odricanja, nema predloga koji će vas učiniti nervoznim ili depresivnim.

Hrana, lampice, muzika, proslave… Sve ovo može da znači samo jedno, višak kilograma zbog koga ćete mrzeti sebe u februaru.

Ali, ako krenete sa ovakvim stavom, ovaj crni scenario vam se možda i dogodi. Zato, promenite stav, jer praznici su vreme uživanja, a uz ovaj plan uživaćete i u januaru i februaru.

– Možete da uživate ​​u povremenim poslasticama bez sabotaže vaših ciljeva – kaže Lisa Pavel, stručnjak za ishranu u "Canyon Ranch" u Tusonu u Arizoni. "Ali morate da budete bar delimično umereni u hrani i fleksibilni po pitanju zdravih navika. Ako ćete da se držite toga, praznici vam neće doneti kilograme. Ako niste od onih koji se dobro organizuju, napravite plan.

Ovaj plan su kreirali nutricionisti i fitness instruktori, a objavljen je na saju "Health". Pogledajte ga, u njemu nema praznih priča, nema nemogućih odricanje, nema predloga koji će vas učiniti nervoznim ili depresivnim. Sve je umereno, uravnoteženo, sa mogućnošću za greške i za ispravljanje istih. Jednostavno i nepoterećujuće, baš kakvi praznični dani i treba da budu.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter