Izvor:
03.07.2018 u 14:06
0

NAJJAČI AFRODIZIJAK: Uz pomoć ove hrane, seksualni život će vam postajati sve bolji!

Ono što jedemo utiče na kvalitet našeg života a takođe i na kvalitet seksualnog života. Naučnici sa Harvardske škole javnog zdravlja u Bostonu tvrde da određena vrsta namirnica koje unosimo može da utiče na učestalost i kvalitet seksualnog života, odnosno na plodnost.

Reč je o morskim plodovima i ribi.

U ispitivanju je učestvovalo 500 parova iz Mičigena i Teksasa koji su tokom cele godine beležili tempo seksualnih aktivnosti i navika u ishrani.

Rezultati su pokazali da je kod parova koji su više konzumirali plodove mora i ribu, učestalost seksa porasla za 39 odsto. A 92 procenta onih koji su barem dva puta nedeljno konzumirali morske specijalitete, dobilo je dete.

Nutricionista sa Harvardske škole javnog zdravlja Odri Gaskin istakla je da morski plodovi i riba utiču na kvalitet jajne ćelije, spermatozoida i da pozitivno deluju na menstrualni ciklus.

Ukoliko želite što pre da ostanete u drugom stanju, jedete ribu koja je bogata omega-3 kiselinama.

To su skuša, haringa, sardina ili losos, koji su i odličan izvor vitamina D. Ove vrste ribe bi trebalo da jedete od dva do tri puta nedeljno.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter