Izvor:
06.11.2018 u 15:21
0

IZBEGNITE NOŽ I OPERACIJU: Prirodni lek za ciste u grudima!

Ciste se javljaju na različitim delovima tela posebno kod žena. Medicinske metode često su invazivne i bolne ali što je takođe problem, često se dešava ponovna pojava cisti i nakon medicinskog tretmana. Iz tog razloga smo pronašli i isprobali prirodni lek protiv cisti koji nije teško napraviti.

Glavni sastojak leka je kaktus aloja.

Evo recepta i uputstva za pravljenje:

– Pola litra medicinskog alkohola (špirita, nije bitan procenat)
– Pola kilograma domaćeg meda
– 0.75 litara crnog što kvalitetnijeg vina
– Pola kilograma kafe od cikorije
– 150 grama listova aloje bez bodlji (biljku ne treba zalivati zadnjih 7 dana pred branje listova)

Priprema:

Listove aloje očistite od bodljica, sameljete u mašini za meso ili blenderu. Dodate ostale sastojke i dobro izmešate. Biće vam potrebna veća tegla po mogućnosti od najmanje 3 litra da bi svi sastojci stali. Teglu zatvorite i ostavite na nekom tamnom i hladnijem mestu da odstoji 14 dana.

Nakon stajanja, procedite smesu kroz gazu i prespite je u staklene boce. Tečnost se pije sat do dva pre obroka, tri puta na dan po jedna supena kašika. Bitno je da želudac bude prazan pre i posle korišćenja leka kako se ne bi mešao sa hranom. Kada budete pred kraj smese napravite još jednu dozu i nastavite dok i drugu meru ne potrošite.

Po svedočenjima brojnih ljudi koji su probali napitak većina cisti nestaje, posebno one manje u grudima, oko bubrega i ženskih organa. Obično su dovoljne dve doze koje smo dali u merama. Nećete pogrešiti ako lek koristite i preventivno za poboljšanje opšteg stanja organizma i povećanja imuniteta.

Deca takođe mogu koristiti lek, ali u manjoj dozi prilagođenoj njihovoj težini. ( ova mera od pune supene kašike je za odraslu osobu od 60 do 70 kg, a mera se procentualno smanjuje prema težini deteta, npr. dete od 35 kg koristi pola supene kašike tri puta na dan).

Izvor: Kurir
Foto: drmaljkovic.com
Foto: drmaljkovic.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter