Izvor:
28.12.2019 u 03:41
0

KAKO PRAVILNO ČUVATI ČETKICU ZA ZUBE? Izbegavajte da radite OVO!

Korišćenje poklopca četkice za zube ne štiti je od rasta bakterija, već stvara idealno okruženje za rast bakterija, sprečavajući da se glava četkice za zube potpuno osuši tokom upotrebe".

Svako kupatilo je malo vlažnije od ostalih prostorija (znate već, duge tople kupke i tuševi i vlaga je tu), tako da poklopac za četkicu za zube uopšte nije dobra ideja.

Šta je sa putovanjem? Jedan proizvođač paste za zube i četkica savetuje da koristite poklopac koji ima puno malih otvora koji dobro puštaju vazduh i omogućavaju da se čekinje osuše. Kod kuće, međutim, četkicu treba ostaviti nepokrivenom. Najbolji način da čuvate četkicu za zube je u uspravnom položaju.

Ukoliko ne živite sami, najbolje bi bilo da kupite posudu namenjenu upravo za čuvanje četkica, koja ima odvojene proreze u koje možete da ih odložite. Na taj način četkice će se osušiti i neće dolaziti u kontakt jedna s drugom.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter