Izvor:
22.02.2017 u 03:45
0

SPAVATE U DONJEM VEŠU? Doktori savetuju zašto pothitno morate da promenite tu naviku! (foto)

Često kažem mojim pacijentkinjama da spavaju bez donjeg veša zbog čega me one gledaju kao da imam tri glave, počinje priču doktorka Alisa.

Većina žena grozi se od same pomisli da spava bez gaćica. Ali, nakon ovoga možda promenite mišljenje.

Autorka knjige "V je za Vaginu" Alisa Dvek savetuje žene da spavaju bez donjeg veša, a pod donjim vešom smatra i gaćice. Ona tvrdi da su brojne bolesti povezane sa spavanjem u gaćicama.

– Često kažem mojim pacijentkinjama da spavaju bez donjeg veša zbog čega me one gledaju kao da imam tri glave. Zabrinute su zbog sekreta i zbog toga imaju barijeru. Nenošenje gaćica u krevetu im je odvratno, pa se na to i ne odlučuju. Ali to bi trebalo da promene – kaže dr Dvek.

Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter