BLISTAVO BELI ZA SAMO 10 MINUTA: Evo kako da izbelite zube uz pomoć magičnog praha!

 

Kurkuma je u stanju da izbeli zube i za nekoliko nijansi a da pri tome ne uništi zubnu gleđ.

Ovo sredstvo potpuno je prirodno, ne sadrži supstance koje oštećuju zubnu gleđ i desni. Nakon samo nedelju dana redovnog korišćenja izbeljujuće paste na osnovu kurkume, može se primetiti odličan rezultat!

Ono što treba da uradite je sledeće:

Uzmite malo praha kurkume (oko 1/4 kafene kašike). Umočite u nju četku za zube i čistite zube na uobičajen način. Ali, nakon čišćenja, ne ispirati usta odmah, nego ostaviti pastu  3-5 munuta. Za ovo kratko vreme, kurkuma će učiniti svoja čuda.

 

 

Nakon tog vremena, temeljno ispiramo usta da se odstrane i najsitnije zrnca kurkume koja mogu ostati između zuba. Rezultat je vidljiv već posle prvog puta! Ali, ako niste zadovoljni, proceduru ponavljajte u toku nedelje.

Pokušajte da ne isprljate kurkumom deo oko usta, malo teže se ispira. Ako je, ipak, kurkuma dospela na kožu, lako ćete je isprati običnom vodom sa sapunom.

Možete napraviti pastu od 1/4 k.kašike kurkume i nekoliko kapi maslinovog (ili kokosovog) ulja, i koristiti kao u gore navedenom receptu.

 

 

I još, kurkuma ne samo da izbeljuje zube. Kao odličan antiseptik i prirodni antibiotik, ona leči ranice i sitne pukotine, upalne procese u usnoj duplji i pomaže kod krvarenja desni. Zaista čarobni prah.

Blistav zdraviji osmeh vam je obezbeđen. Iskoristite ovu proverenu metodu i podelite ovu korisnu informaciju sa svojima prijateljima.

 

Uspesnazena.com
Foto: Femina, Makrobiotika

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro