Izvor:
25.02.2017 u 17:40
0

NAJBRŽI RECEPT DA SE OTARASITE MASTI: Možete IZGUBITI 15 KG za samo MESEC DANA!

Ovaj neverovatan napitak se pokazao kao veoma dobar za skidanje kilograma. Svakako uz njega je potrebno da se i zdravo hranite i da ste svakodnevno fizički aktivni. Osim što efikasno pomaže da smanjite telesnu težinu, deluje dobro i na celokupno zdravlje.

Svi sastojci koji ulaze u sastav napitka su veoma zdravi. Čia semenke povoljno deluju na zdravlje jer poseduju omega 3 masne kiseline, proteine, kalcijum i vlakna i deluju kao antioksidans. Limun u sebi ima mnogo vitamina C, minerala kao što su kalcijum, kalijum, magnezijum, gvožđe.

Potrebni sastojci za vaš napitak su:
* šolja limunovog soka
* kašika cia semenke
* kašika meda
* čaša vode

Priprema
Stavite cia semenke u vodi jedan sat pa ih onda stavite u blender i blendajte zajedno sa ostalim sastojcima. Uzimajte napitak u jutarnjim satima. Od njega ćete se bolje osećati, a uz to će napitak da smanji nivo šećera u krvi.

Kurir
Foto: Picabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter