Izvor:
08.03.2017 u 04:25
0

VEĆ DUGO VAS MUČI PREHLADA? Pomešajte ove sastojke i nestaće za tili čas!

Obična prehlada, nazalni polipi, devijacija septuma i alergijski rinitis mogu da izazovu blokadu sinusa, a za njega postoji prirodan lek.

Sinusitis, odnosno zapaljenje sluzokože paranazalnih šupljina, česta je pojava kod mnogih. U normalnim okolnostima, sinusi su puni vazduha. Međutim, kada dođe do blokade, oni se pune bakterijama, tečnošću u kojoj ima virusa, gljivica i bakterija i sve to može da dovede do opasne infekcije.

Njegov glavni sastojak je jabukovo sirće, za koje znamo da je puno vitamina, vlakana, antioksidanasa i minerala. Ono jača imuni sistem i poboljšava opšte zdravstveno stanje.

SASTOJCI:

Četvrtina šolje organskog jabukovog sirćeta

Pola šolje organske kokosove vode

Kašičica ljute aleve paprike

Sveže isceđen limun

Kašičica organskog meda

PRIPREMA

Kokosovu vodu zagrejte u šerpi pa je prespite u šolju. Dodajte jabukovo sirće i dobro promešajte. Ostavite da se prohladi na sobnoj temperaturi, a potom dodajte med i alevu papriku. Ponovo dobro promešajte, a na kraju dodajte limunov sok i ponovo promešajte.

Za najbolje rezultate, ovaj napitak konzumirajte na prazan stomak, pre doručka i kasno uveče, pre nego što odete u krevet. Slobodno konzumirajte sve dok infekcija ne prođe.

Izvor: naturalcuresandhomeremedies.com
Foto: Twitter/Yumreza

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter