Izvor:
23.03.2017 u 15:12
0

ČUDESNA TRANSPLANTACIJA LICA: Operacija trajala 56 sati, Endi sada izgleda kaoobičan čovek! (VIDEO)

Endi je u svojoj 21. godini pokušao da sebi oduzme život pucajući u usta. Preživeo je, ali su posledice ostale stravične i trajne. Ostao je bez vilice, zuba, nosa i usta. Od tada je nosio proteze na licu, dok 2016. nije stavljen na listu za presađivanje lica. Pet meseci kasnije,proanđen je donor. Sudbina je htela da to bude mladić Kejlen Ros, koji je baš kao i Endi,pokušao samoubistvo. Operacija je zakazana. Endi je bio na operacionom stolu punih 56 sati, a operisao ga je tim od 60 hirurga! Nakon mesec dana, Endi je prvi put video svoje novo lice. Sada konačno ima priliku za bolji i kvalitetniji život. A njegovo lice, osim nekoliko ožiljaka, deluje kao lice bilo kog drugog čoveka.

Pogledajte čudesnu transformaciju:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter