Izvor:
27.03.2017 u 00:54
0

EVO REŠENJA: Analizom ove izlučevine iz vašeg tela možete utvrditi zašto imate višak kilograma!

Mršavljenje nije uvek jednostavno čak i kada imate iskrenu volju da učinite sve što treba. Ponekad promena načina prehrane, čak ni vežbanje ne rezultiraju željenim izgledom.

Saveta ima puno, a jedna od novijih ideja koje se spominju kao potencijalni detektor nemogućnosti skidanja kila je provera sastava – stolice. Koliko god bizarno zvučalo, telesne izlučevine mogu nam otkriti puno informacija i rastumačiti zašto ne mršavite, prenosi Jutarnji.hr.

Naučni časopis Ženom Bajlodži objavio je studiju londonskog univerziteta Kings Koledž koja otkriva šta nam to “broj 2″ može otkriti o masi osobe ili još konkretnije, gde su u telu smeštene telesne masnoće.

Naučnici su analizirali bakterijski sastav 3600 uzoraka stolica od 1300 blizanaca. Zatim su izmerili količine visceralnog masnog tkiva i količinu potkožnog masnog tkiva.

Otkrili su da oni koji su imali bolju bakterijsku ravnotežu u organizmu imaju i manju šansu da budu pretili, a time i manju šansu za nakupljanje visceralnog masnog tkiva od kojeg svi strahuju.

Nije sasvim jasno da li vredi zaključak koji se nameće sam po sebi – da poboljšanje u prehrani i zdraviji bakterijska okolina u crevima mogu smanjiti visceralno masno tkivo, a raznovrsnija i zdravija prehrana zasigurno vam neće škoditi.

Telegraf.rs
Foto:Instagram/carlyrowena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter