Izvor:
31.03.2017 u 03:13
0

NA OVO VAS NIKO NIJE UPOZORIO: Pasta za zube izaziva probleme sa stomakom!

Mnogi ljudi često imaju osećaj nadutosti, a iza nje se često krije jedan krivac koji nikome ne bi pao na pamet, pasta za zube!

Prema pisanju Dejli mejla u pasti za zube postoje sastojci koji mogu da utiču na nadutost stomaka. Osobe koje nemaju osetljiv stomak nemaju problem, ali oni koji pate od problema sa varenjem reaguju tako što se stomak naduje.

Na nadutost može da utiče i hrana, posebno jela koja u sebi sadrže luk, beli i crni, a ovaj problem imaju i osobe koje su često na brzim dijetama, ili ih stalno menjaju.

Ako vam je stomak nadut može da pomogne voda, lagana šetnja ili lagana kružna masaža stomaka.
Prema savetu nutricionista, najbolje rešenje je, mada se mnogima ne čini tako, hidratacija. Dve litre vode na dan će tokom vremena smanjiti problem sa stomakom.

Izvor: dailymail.co.uk
Foto: Twitter/MagazinHello

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter