Izvor:
24.04.2017 u 17:02
0

REŠITE SE NESANICE: Pridoni čaj od kojeg odmah zaspite!

Ako patite od nesanice, nudimo vam ovaj magični recept kojim ćete problem lako rešiti. I to na prirodan način.

Popijte čašu čaja od banane i cimeta. Zvuči jednostavno, ali ima jako dejstvo, gotovo isto koliko i lek za spavanje. Za razliku od tableta, ovaj čaj nema nikakav neželjeni efekat i dobar je za vaše zdravlje.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Zanimljivosti/banana.jpg?m=1489223356

Banane sadrže znatnu količinu kalijuma – najvažnijeg minerala za opuštanje mišića. Takođe pomažu u borbi protiv stresa i omogućavaju osećaj smirenosti. Kalijum poboljšava efikasnost sna, jer omogućava spavanje u kontinuitetu i sprečava buđenje u toku noći.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Zanimljivosti/med-cimet.jpg?m=1490976028

Cimet ima ulogu u stabilizovanju nivoa šećera u krvi, a pošto nivo šećera u krvi direktno utiče na sposobnost tela da uspostavi ravnotežu u proizvodnji hormona, ovo s druge strane utiče i na san. Kada nivo šećera u krvi nije onakav kakav bi trebalo da bude, može doći do osećanja iscrpljenosti tokom dana.

Sve što vam treba da biste napravili čaj:

1 neoljuštena banana, trunka cimeta i mali lonac vode. Odsecite oba kraja banane, sačekajte da voda na šporetu provri i ubacite neoljuštenu bananu. Ostavite je da se kuva 10 minuta. Sipajte mešavinu u šolju, pospite malo cimeta i sve je spremno.

redinfoportal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter