Izvor:
06.05.2017 u 09:23
0

NEĆETE VEROVATI DA OVAKAV NAPITAK POSTOJI: Reguliše pritisak, šećer i otklanja glavobolju!

Uzrok glavobolje može biti mnogo toga, a u svakom slučaju je bolje prvo pokušati da pomognete sebi prirodnim putem, pa tek onda posegnuti za tabletama.

Glava, između ostalog, može da zaboli i od vrućine, stresa, nesanice, virusne infekcije, zubobolje i mnogih drugih stvari. Šta god da je uzrok, uglavnom odmah pretražujemo kutiju sa lekovima, ali zašto prvo ne biste probali da problem rešite na prirodan način, uz pomoć ovog starog narodnog leka?

POTREBNO JE:

10 čenova belog luka

500 grama meda

Nekoliko zrna bibera

PRIPREMA:

Očistite beli luk pa svaki čen prepolovite i sve ubacite u staklenu teglu. Ubacite i biber pa na kraju dodajte i med. Zatvorite teglu i ostavite je da stoji pet dana.

UPOTREBA:

Kad osetite nalet glavobolje, uzmite jednu kašičicu. A ovaj narodni lek možete da iskoristite i za dizanje imuniteta, tako što ćete uzeti jednu kašičicu ujutro, a jednu uveče, i to pre jela. Pored jačanja imuniteta, smanjićete broj bakterija u telu, poboljšaćete probavu, regulisaćete nivo šećera u krvi, ali i pritisak.

Izvor: healthadore.com
Foto: Twitter/Vecerasudijaspo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter