Izvor:
19.06.2017 u 02:02
0

MAMA, NEKA ME ISKLJUČE SA APARATA: Nakon velikih muka, desilo se pravo čudo! (VIDEO)

Imala je svega 16 godina, bila je lepa, puna nade… Ali, jedan izlet je njen život pretvorio u pakao. Džesika Stivens je pravila planove za budućnost. Jedan dan je promenio sve ono o čemu je maštala. Verovali ili ne, mali krpelj ju je ujeo za nogu. Koža joj se zacrvenela a oda je postajalo sve gore.

Lekari su posle brojnih pretraga ustanovili kako ima retko obojenje CRSP. Zbog ujeda krpelja, njeni živci stalno šalju mozgu osećaj boli.

I sama svetlost, šapat ili vetar kod nje izazivaju strašnu bol. Nije jela, pila, ustajala iz kreveta. Lekari su smatrali da umire, a neki su čak predlagali da joj se amputiraju i ruke i noge. Nesrećna devojka je mnogo puta molila majku da je isključe s aparata ali majka je nije slušala. Onda se dogodilo čudo.

Poslušajte priču hrabre devojke!

Kurir
Video: Youtube/captpricelives

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter