Izvor:
16.08.2017 u 14:55
0

Naša tela su mehanizmi gde se mnoge stvari dešavaju istovremeno: 8 ZNAKOVA DA NEŠTO NIJE U REDU!

  1. Grčko stopalo

Grčko stopalo se takođe naziva i Mortonov prst, a predstavlja utrnut kažiprst na nozi. To može biti uzrok žulja ili nelagodnosti na jastučetu stopala ili bazi kažiprsta. Zbog ovoga obuća može biti vrlo neudobna, stoga morate paziti da ne uzimate određene vrste i stilove.

  1. Prstenje oko irisa (deo oka)

Ovo prstenje se često javlja kod osoba starijih od 50 godina. Ukoliko se ovo javi kod mnogo mlađe osobe, to znači da je toj osobi povišen holesterol i u tom slučaju je neophodno posetiti lekara.

  1. Krhki nokti i kosa

Ukoliko imate krhke nokte i kosu, vaše telo vam govori da vam treba više vitamina B. Samo pijte malo više mleka i jedite morsku travu i pečurke.

  1. Desni koje krvare

Ukoliko vam desni odjednom prokrvare i nastave konstantno da krvare kada perete zube, to znači da imate deficit vitamina C. Samo se potrudite da jedete više citrusnih voćki, spanaća, zelene i crvene papike, paradajza, kupusa, karfiola i brokolija.

  1. Želja da jedete led

Ukoliko vam se jede led, to može značiti da patite od anemije ili nedostatka gvožđa. Ukoliko želite da dobijete gvožđa, konzumirajte više govedine, jaja i morskih plodova. Ipak, najbolje je da se konsultujete sa lekarom ukoliko vam se jede led i nemate dovoljno energije.

  1. Želja za slatkišima

Ukoliko vam se odjednom jede nešto slatko, to može značiti da ste pod stresom, iscrpljeni ili depresivni. Zbog toga vam telo traži glukozu. Poslušajte telo ali u tom slučaju konzumirajte med ili crnu čokoladu kako ne biste dobili na težini.

  1. Suva koža

Ukoliko patite od nedostatka vitamina E, koža će vam biti suva. Zbog toga je neophodno da konzumirate više ulja, povrća, orašastih plodova i ribe.

  1. Nesanica, iritabilnost i grčevi u nogama

Ukoliko imate ove simptome, vašem telu je možda potrebno više magnezijuma i kalijuma. Kako biste dobili ove ključne elemente, konzumirajte više paradajza, pomorandži, banana i spanaća.

izvor/infozona life style

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter