parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

PROBUDIO SE ZA VREME OPERACIJE SRCA: Strašna ispovest čoveka kojem je anestezija prestala da deluje!

Dolazak svesti tokom operacije nije novi pojam, a ovo je samo jedna od jezivih priča pacijenata koji su doživeli da budu apsolutno svesni na operacionom stolu.

Sidni L. Vilijams je morao da ode na operaciju otvorenog srca koja podrazumeva rez na celom grudnom košu. Pre operacije hirurg mu je rekao da su šanse da preživi, odnosno da umre na stolu 50 posto. Dali su mu anestetik, pa je osećao kako tone u san.

Ipak, probudio ga je zvuk testere kojom je njegov grudni koš bio prerezan. Pokušavao je reći lekarima šta se događa, ali iz njega nije izlazio zvuk, a potom je pokušao dati znak telom - isto bezuspešno.

Nije čak mogao ni plakati, jer je anestetik zaustavio rad njegovih suznih žlezda. Čuo je kako lekari raspravljaju o stanju njegovog srca, odnosno o tome koliko je ono oštećeno.

Sekundama kasnije, osetio je bolne talase kako prolaze kroz njegovo srce, i šokiran je shvatio kako mu je srce upravo prestalo kucati. Zato su mu lekari davali elektrošokove, a bol koji je osetio opisao je kao nešto najgore što je ikad iskusio.

Posle buđenja, opisao je taj događaj kao "sahranu živog čoveka".

Srećom, Vilijams je uspeo da preživi, ali posledica se ipak nije uspeo rešiti - od tada pati od užasnih noćnih mora zbog kojih škrguće zubima dok sanja, a ima i stalan strah od smrti uprkos psihoterapiji.

 

Izvor:Kurir.rs
Foto:Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Letnji kamp Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
14:00 Letnji kamp - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Letnji kamp - Live
02:30 Letnji kamp - Live