Izvor:
29.06.2016 u 14:35
0

DA LI JE VAŠ ORGANIZAM PUN TOKSINA? Evo kako da znate da je vašem telu potrebna DETOKSIKACIJA

Organizam kod svakog čovek jeste pun toksina, samo se kod ljudi različito manifestuje preko promena na koži, promena u kilaži… U zavisnosti od načina života, konzumiranja nezdrave ishran, cigareta, alkohola, organizma postaje "bolestan". Zbog toga je neophodno uraditi detoksikaciju organizma preko različitih prirodnih sokova i unosa voća i povrća. Evo koji su simptomi toksičnog organizma

Neprijatan zadah

Redovno pranje zuba i čišćenje koncem su glavni načini da održite zube čistim i zdravim, kao i da zaustavite loš zadah. Međutim, eliminacija lošeg zadaha nekad zahteva više posla, ako je vaše telo puno toksinima. Neprijatan zadah može biti izazvan jer jetra ne može pravilno da se otarasi toksina koji su se nakupili. Takođe, loš zadah može biti uzrokovan mnogim drugim zdravstvenim problemima.

Naglo ste se ugojili

Zdrava ishrana i redovna rutina vežbanja bi trebalo da budu dobar početak za gubljene na kilaži. Ako i dalje, pored svih napora, ne možete da smršate i naprotiv, gojite se, to može biti uzrok hormonskog disbalansa koji je prouzrokovan prisustvom toksina u telu. Ipak, ako imate nezdravu ishranu, bilo bi pametno promeniti takav način ishrane, kako biste poboljšali te sisteme.

Problemi sa varenjem

Kada je telo puno toksinima, digestivnom sistemu, kao i drugim organima može biti otežana funkcija. Niste u mogućnosti da varite hranu tako efikasno i imate problema sa izbacivanjem otpada, što slabi imuni sistem. Ako se ovi simptomi zanemare ili se ne tretiraju duži vremenski period mogu dovesti do konstantnog umora.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter