Izvor:
08.11.2017 u 08:57
0

„GANJANJE“ KARIJERE: Kod žena može uticati na plodnost!

Fiona Kacz Boulton koja je inače stručnjak za plodnost, tvrdi da žene ne mogu da ostanu trudne ako na poslu imaju iste ciljeve kao i muškarci.

Fiona je pokrenula sama savetovanje za plodnost, a na predavanju u sklopu Sajma plodnosti u Londonu izjavila je da "ganjanje" karijere može da ima negativan uticaj na ženinu mogućnost da zatrudni.

Osnivačica firme "Awakening Fertility", tvrdi da je ženskom telu pri reprodukciji teško da se ponaša na ženski način ako se u ostatku života ponaša kao muškarac.

Fiona ženama savetuje da promene posao ili da nađu način na koji će se lakše nositi sa stresom.

Drugi stručnjaci kritikuju njenu teoriju:

"Moguće je da se žene na odgovornim pozicijama nalaze pod stresom, što smanjuje šanse da zatrudne, ali najvažnije je da zdravo žive. Ambiciju i radni elan označiti kao mušku osobinu je rodni stereotip".

Izvor: Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter