Izvor:
19.11.2017 u 22:51
0

PSIHOLOG IZNERVIRAO ŽENE ŠIROM SVETA: Pms je samo izgovor! (foto)

PMS je ono što jako utiče na žene i njihovo raspoloženje, i to svakog meseca. Međutim, ono što je psiholog otkrio, šokiralo je mnoge.

Naime, asistentkinja na Univerzitetu Njujork pri Fakultetu za psihologiju, veruje da je PMS preuveličan kroz marketinške kampanje i medicinsku zajednicu i tako ubedio žene da moraju da pate od toga.

Ona tvrdi da je to samo izgovor da žene "naprave pauzu".

– Kada odrsatemo i postanemo žene, internet i knjige nas uče da je PMS tu. Mi prihvatamo ovu ideju i primenjujemo je na naše telo. Od žena se danas mnogo očekuje: da rade, vode računa o porodici i slično, pa mnoge koriste kao izgovor PMS kako pauzu kada više nemaju snage – rekla je ona.

Dodala je da žene gube epitet "dobre žene" ako jednostavno kažu da nešto ne žele da urade i da im je PMS samo izgovor za pauzu jer kada kažu da su u PMS-u onda je sve ok.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter