parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

REZULTATI DIJETA NEDOSTAJU: Vodite računa o ishrani i redovno trenirate, ovo je mogući razlog!

 
Decembar je bogat slavama, slavljima a bogami i kalorijama. Posle toga pokušavamo da se ,,očistimo” od unutrašnjeg i spoljašnjeg prtljaga. Najbolji ,,detox” je upravo pijenje puno vode, koja pomaže u ispiranju telesnih zagađivača kroz urin i znoj. Mnogima se dešava da iako vode računa o ishrani i redovno treniraju, rezultati dijete izostanu. Moguće je da te osobe imaju problem sa nedostatkom joda.

U tom slučaju, trebalo bi proveriti nivo joda u organizmu. Ljudi kojima nedostaje ovaj esencijalni mineral imaju različite simptome, među kojima mogu da budu suva kosa, grčevi u mišićima, bledilo, umor, depresija, loša koncentracija. Među pokazateljima nedostatka joda je i teško podnošenje promene vremena i naglog porasta ili pada temperature vazduha. Zbog lošeg, odnosno usporenog metabolizma, koji može da bude izazvan nedostatkom joda, vaga pokazuje višak kilograma, a u organizmu se zadržava voda i stvara celulit.

S obzirom na to da naš organizam ne proizvodi jod, već ga moramo svakodnevno unositi, najbolje bi bilo da se to čini na što prirodniji način. Namirnice koje imaju najviše joda su morske alge i plodovi mora, a može da se nađe i u belom luku, pasulju, blitvi i tikvicama.
Fizičkim vežbama i treniranjem kroz znoj se izbacuje mnogo tečnosti i minerala. Kako bi se na što prirodniji i zdraviji način nadoknadili minerali, najbolje je piti mineralnu vodu bogatu prirodno rastvorenim jodom. Izaberite gaziranu mineralnu vodu, bogatu jodom, i slobodno uživajte, jer ona pomaže u varenju slavskih đakonija.

 

Izvor: Lepota&Zdravlje
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak 19.02.2018
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:55 Vesti
08:00 TOP - SHOP
08:15 Dobro jutro Srbijo
10:55 Vesti
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Beni Afet serija 
14:55 Parovi - Live
16:20 Posle rucka
17:45 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
19:00 UPOZNAJTE PAROVE
19:55 Bingo
20:30 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 Ćirilica - Predsednik Aleksandar Vučić
slede Parovi - Live