Izvor:
04.01.2018 u 15:36
0

ŽELITE BEBU: Evo kako da se što pre ostvarite u ulozi majke!

Pored neophodno fizičkog zdravlja, za začeće je potrebno da izbegavate stres i negativne misli! Evo kako da ovo stanje promenite i što pre se ostvarite u ulozi majke.

Pored fizičkih faktora, za začeće je važno opušteno stanje uma, a to nije lako izvesti.

Parovi koji se pripremaju za vantelesnu oplodnju uglavnom su pod pritiskom jakih emocija, prevelike želje, sumnje, očekivanja, preopterećenosti brojnim informacijama. Prvo što vi i vaš partner treba da uradite je da se naspavate. Za začeće i pripremu za vantelesnu jako je važno da je organizam fizički odmoran. Ukoliko je moguće, uzmite par dana odmora. Takođe je potreban detoks od negativnih emocija kao što su:

Nervoza, uznemirenost: Trudite se da budete pozitivno raspoloženi, naročito kad jedete. Voda i hrana upijaju našu psihičku energiju, pa se može desiti da s hranom „pojedemo" i ljutnju.

Nepovoljno mišljenje o nekom, ljutnja: kada nekog ne volimo ili ga ogovaramo, to izaziva jak pad energije u nama i nama najviše škodi. Udahnite duboko, oprostite, zaboravite, ako nije lepo ne spominjite.

Negujte dobrodušnost. Nije važno ono što jedete nego šta jede vas. Dobrodušnost nas čini neranjivim na bilo koju negativnost spolja.

Od svih rušilačkih energija najjači i najrasprostranjeniji je strah. Strah blokira duhovnu i materijalnu stranu života, uništava samopouzdanje i drži čoveka u visokom stepenu napetosti.

Majčin strah i strepnja nad trudnoćom veliki je teret za plod koje se razvija. Tradicionalna kineska medicina veruje da energija straha utiče na energiju bubrega. Ko ima probleme sa bubrezima, mokraćnom bešikom, jajnicima, menstrualnim tegobama po pravilu pati od nekog straha. Strah deluje i na seksualnost, frigidnost i impotenciju.

Pozitivne misli, pomoć dragih osoba, psihoterapija i naš lični trud mogu mnogo da pomognu da se rasvetle i prevaziđu ova stanja.

Izvor: lepaisrecna.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter