Izvor:
08.02.2018 u 19:02
0

ČESTO MOKRITE? Posetite lekara jer to može biti simpstom opake bolesti!

Mokrenje tokom noći može da bude apsolutno bezazleno, ali ako vam se ova potreba javlja češće nego uobičajeno, to može biti znak da se u telu razvija opasna bolest.

Istraživanja pokazuju da često mokrenje tokom noći može biti simptom za kancer prostate. Ova bolest napreduje sporo i često ne pokazuje simptome sve dok tumor ne poraste toliko da ugrožava normalno funkcionisanje urinarnog trakta. Međutim, dosadašnja istraživanja ističu da sledeće simptome ne smete da ignorišete:

Česta potreba za mokrenjem, naročito tokom noći, ne možete da izdržite da odete do toaleta, teškoće da počnete da mokrite, naprezanje tokom mokrenja i čest osećaj da niste potpuno ispraznili bešiku. Takođe, od simptoma se mogu javiti bol u kostima i bol u leđima, a zdravstveni eksperti savetuju da se što pre obratite lekaru ako osećate ove simptome.

Izvor: Lepa & srećna
Foto

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter